Over 30 000 har byttet til mokki

5 grunner til at foreldre velger Click & Change

Bli med over 30 000 fornøyde foreldre med MOKKI solbriller. Disse prisbelønte solbrillene er designet og testet i Norge.

Dynamisk Duo-beskyttelse

100% UV-blokk

Ultra-Fleksible

Uknuselige

Alt tilbehør inkludert

Alderstilpasset

1. Dobbel beskyttelse

To forskjellige brilleglass gir en dynamisk duo-beskyttelse for små øyne. Hverdagsglasset beskytter både mot skadelige UV-stråler og blått lys fra skjermer, mens Aktiv-glasset gir ekstra beskyttelse rundt solreflekterende områder som på stranden eller på snøen. Rett og slett riktig og optimal beskyttelse for ditt barns øyne.

2. Fleksibel og justerbar

Lei av solbriller som blir skadet eller til og med ødelagt? Det slipper du med de ultrafleksible og uknuselige Click & Change-rammene. La barna bøye dem så mye de vil, og de vil alltid sprette tilbake på plass. (Hvis et glass spretter ut, er det ikke noe problem; den er lett å sette inn igjen takket være det spesielle RX-systemet). Så ikke kjøp flere par solbriller av lav kvalitet til barna dine. Kjøp heller ett sett med Click & Change og spar både penger og tid mens du optimaliserer ditt barns beskyttelse.

3. Vokser med barnet ditt

Etter hvert som barnet ditt vokser, vokser også Click & Change-solbrillene. De kommer i flere aldersgrupper og er en del av det samme patenterte Click & Change-systemet. Er det ikke flott å vite at du aldri trenger å bruke tid på å undersøke hvilken type solbeskyttelse du skal kjøpe til barna dine igjen?

 • 2x rammer

  EVERYDAY er rammene for daglig bruk, mens ACTIVE gir ekstra komfort og beskyttelse i svært reflekterende områder.

 • Tilbehør

  Du kan enkelt bytte mellom HODEBÅND og STENGER, og legge til SIDESKJOLD eller NAKKEREIM, for maksimal komfort under alle aktiviteter.

 • Oppbevaringspose og pusseklut

  Inkludert i esken er en praktisk BOMULLSPOSE for sikker oppbevaring, pluss en søt MIKROFIBERKLUT som gjør rengjøring av brilleglass til en lek.

5. Passformgaranti for god komfort

Solbriller som barnet ditt faktisk vil bruke, hvis ikke tar vi dem tilbake – enkelt og greit! Prøv dem i 14 dager, og hvis de ikke fungerer, tar vi dem gjerne i retur. Vi vet nemlig at en behagelig passform er nøkkelen til å få barnet ditt til å bruke solbriller.

Spar 10 % så lenge det varer.

Spesialtilbud som kun er gyldig i en kort periode. Bruk koden "MOKKI10" ved utsjekking.

Kjøp nå og spar 10 %

Over 30 000 kunder og anmeldelser med over 4,8 stjerner

Hva kundene våre sier om oss...

 • Vi elsker dem! De passer perfekt, er fleksible og holdbare, og ser virkelig kule ut.

  Silje D. (Verifisert)

 • Stilige briller som passer godt på min aktive sønn! De faller aldri av, og han bruker dem både med hodebånd og stenger.

  Marit S. (Verifisert)

 • Vi er veldig fornøyde med kvaliteten og hvor godt de passer.

  Tonje V. (Verifisert)

1 of 3

Spar 10 % så lenge det varer.

Spesialtilbud som kun er gyldig i en kort periode. Bruk koden "MOKKI10" ved utsjekking.

Kjøp nå og spar 10 %