Hei, vi er Mokki

Mokki har over 30 år med erfaring innen design og produktutvikling av briller. 

Mokki er for alle oss som elsker briller

Noen av de beste øyeblikkene i livet er tilbrakt under solen. Og nesten alltid med et par solbriller på nesen, om det så er på ferie i varmere strøk, på musikkfestival eller bare et ledig øyeblikk på balkongen etter jobb. For solen er farlig, og vi trenger god UV-beskyttelse. Dette har vært Mokki sitt hovedfokus fra dag en: å tilby best mulig beskyttelse og design til en lavere pris, som skal vare lenge. 

For vi er overbevist om at livet blir litt bedre når tingene i hverdagen vår, samt det vi omgir oss med hver dag, holder ut med oss i lengden. I tillegg er det langt mer bærekraftig for både miljøet og lommeboka å handle færre, men bedre produkter.Det aller viktigste for oss er hva kundene våre mener om oss og produktene våre. 

Vi kommer alltid til å strekke oss etter den beste kvaliteten, en smidigere kjøpsopplevelse og overkommelige priser. Derfor er kundeservice og produktanmeldelser en veldig viktig del av vår produkt- og forretningsutvikling. 

Våre verdier

  1. Best mulig kvalitet: Vi er opptatt av å bruke de beste materialene og de beste fabrikkene i alle deler av vår produksjon. Derfor håndplukker vi fabrikker og leverandører som produserer våre design på best mulig vis.
  2. Bedre kjøpsopplevelse: Det skal være enkelt å handle fra oss i en sømløs og intuitiv nettbutikk.
  3. Best på kundeservice: Uten kundene våre er vi ingenting. Derfor skal vi hjelpe kunden på best mulig måte, i alle situasjoner med best mulig kundeservice.