Prisvinnende solbriller for barn og baby

Øyebeskyttelse for barn med Mokki Click & Change

God beskyttelse
Dette er et nytt norskdesignet brillekonsept som beskytter barnas øyne i alle situasjoner, både innendørs og utendørs.
Enkelt
Mokki Click & Change er et prisvinnende konsept for barns øyehelse. Click & Change mellom forskjellige glass og tilbehør.
Gratis frakt i hele Norge
Click & Change er et prisvinnende system for barns øyehelse, der alt du trenger er inkludert i boksen
  • Urban Brilleglass - BlueBlock
  • Outdoor Brilleglass - Polarisert
  • Sideskjold for maksimal solbeskyttelse
  • Uten ubehagelig press på nesen
  • UV 400
  • BlueBlock
  • Alt tilbehør er inkludert
  • CE og FDA sertifisert
To typer glass med forskjellige egenskaper
Urban
UV400, BlueBlock med antirefleksglass

Urban er hverdags-solbrillene som i tillegg har BlueBlock-beskyttelse som beskytter både mot skadelig blått lys og UV-strålingen fra solen.

Studier viser at barn under fem år har en netthinne som enda ikke er ferdigutviklet og som derfor tar opp mer energirikt blått lys som kan være skadelig over tid. Kombinert med mer fysisk aktivitet utendørs enn voksne øker det behovet for gode solbriller, for kun slik reduseres risikoen for skader på netthinnen. Derfor anbefaler vi denne brillerammen til hverdags.

Detaljer: UV400, BlueBlock med antirefleksbelagt glass

Outdoor
UV400, polykarbonatpolarisert

Outdoor rammene har Polariserte glass som fjerner refleksjoner i høyreflektive områder som ved vann, sand og snø. Dette gir høyere komfort når barna er på stranda eller står på ski, samtidig som den gir beskyttelse mot UV-stråler.

Men nyere forskning viser at barn under fem år kun burde bruke polariserte solbriller innimellom. Overdreven bruk kan være en bjørnetjeneste for underutviklede netthinner. Derfor anbefaler vi denne brillerammen kun til områder hvor sola står høyt og reflekterer på vann, sand og snø.

Detaljer: UV400, Polykarbonat-Polariserte

Trygge materialer
Solbrillene er produsert i ultra-fleksibele materialer (TR90 og TPE) som tåler typisk hard medfart gitt av barn. Brillene tåler det meste.
Click & Change - ultimativ solbeskyttelse og fleksible rammer for optimal komfort
ScreenSafe

Barn bruker mye tid foran skjermen, og foran blått lys som irriterer netthinnen. Dette resulterer i en økt belastning, som inkluderer symptomer som hodepine, røde øyne og tåkesyn. For barn under fem år kan de blå strålene også føre til større fremtidige problemer.

Mokki ScreenSafe reduserer blått lys og reduserer belastningen på netthinnen. Glassene er behandlet med et antirefleksivt belegg (AR) som eliminerer lysrefleksjoner på begge sider av glasset. Slik beskytter vi barnas øyne.

Designet i Norge

I Norge utsettes vi for skadelige UV-stråler hele året. Sola står høyt om sommeren og vi er utsatt hele døgnet og om vinteren reflekterer snøen de farlige solstrålene fra flere vinkler som gir økt risiko. Bruk derfor solbriller for å redusere risikoen for netthinneskade som senere kan utvikle seg til tilstander som grå stær. Ultrafiolett stråling er ekstremt farlig, og det er hovedsakelig uva stråling og uvb stråling vi er mest bekymret for.

Click & Change er designet for nettopp disse forholdene og beskytter våre barn i alle situasjoner og miljøer. Det er derfor vi har vunnet flere priser for både innovasjon og design for denne nyheten.