Free shipping in Norway
HVORFOR MOKKI CLICK & CHANGE?

Dette er et nytt norsk-designet solbrillekonsept for baby og barn som beskytter barns øyne i alle situasjoner, både innendørs og utendørs!

Enkel klikk & skift mellom forskjellige glass og tilbehør har gjort Mokki Click & Change til et prisvinnende konsept for barns øyehelse.

  • Skift mellom hodebånd og brillestenger
  • Solid og fleksibel
  • Sideskjold for maksimal solbeskyttelse
  • Uten ubehagelig press på nesen
  • En ramme med BlueBlock + UV400 glass (til hverdagsbruk)
  • En ramme med Polariserte + UV400 glass (til områder med snø/vann)
  • Alt tilbehør er inkludert
Click & Change er et prisvinnende system med riktige beskyttelse for barns øyehelse, der alt er inkludert i en boks produsert av resirkulert PET1-materiale!
TO GLASS MED FORSKJELLIGE EGENSKAPER
URBAN

Urban er hverdags-solbrillene som i tillegg har BlueBlock-beskyttelse som beskytter både mot skadelig blått lys og UV-strålingen fra solen.

Studier viser at barn under fem år har en netthinne som enda ikke er ferdigutviklet og som derfor tar opp mer energirikt blått lys som kan være skadelig over tid. Kombinert med mer fysisk aktivitet utendørs enn voksne øker det behovet for gode solbriller, for kun slik reduseres risikoen for skader på netthinnen. Derfor anbefaler vi denne brillerammen til hverdags.

Detaljer: UV400, BlueBlock med antirefleksbelagt glass

OUTDOOR

Outdoor rammene har Polariserte glass som fjerner refleksjoner i høyreflektive områder som ved vann, sand og snø. Dette gir høyere komfort når barna er på stranda eller står på ski, samtidig som den gir beskyttelse mot UV-stråler.

Men nyere forskning viser at barn under fem år kun burde bruke polariserte solbriller innimellom. Overdreven bruk kan være en bjørnetjeneste for underutviklede netthinner. Derfor anbefaler vi denne brillerammen kun til områder hvor sola står høyt og reflekterer på vann, sand og snø.

Detaljer: UV400, Polykarbonat-Polariserte og antirefleksbelagt glass

TRYGGE MATERIALER

Enkel “click & change”, ultimat solbeskyttelse og fleksible rammer for optimal komfort.

Solbrillene er produsert i et ultra-fleksibelt materiale (TR90, TPA & TPE) som tåler typisk hard medfart gitt av barn.

Brillene tåler det meste!

HVORFOR SCREENSAFE?

Barn tilbringer mer og mer tid foran skjermen, og blått lys som sendes ut irriterer netthinnen. Dette gir en økt belastning som blant annet gir symptomer som hodepine, røde øyne og tåkesyn. For barn under fem år kan de blå lysstrålene også gi større fremtidige problemer.

 

Mokki ScreenSafe reduserer blått lys med 99% og avtar belastningen på netthinnen. Glassene er behandlet med et anti-refleks (AR) belegg som eliminerer lysrefleksjoner på begge sider av glasset. Slik beskytter vi barnas øyne!

*Brillestengene er kun inkludert i Mokki Click & Change-settet eller i Mokki Accessory Kit.

DESIGNET I NORGE

I Norge utsettes vi for skadelige UV-stråler hele året. Sola står høyt om sommeren og vi er utsatt hele døgnet og om vinteren reflekterer snøen de farlige solstrålene fra flere vinkler som gir økt risiko. Så bruk solbriller for å redusere risikoen for skader på netthinnen som på senere tidspunkt kan utvikle seg til tilstander som grå stær. Ultrafiolett stråling er ekstremt farlig, og det er hovedsakelig uva stråling og uvb stråling vi er mest bekymret for.

Mokki Click & Change systemet er designet for nettopp disse forholdene og beskytter våre barn i alle situasjoner og miljøer. Og det er derfor vi har vunnet flere priser for både inovasjon og design for denne nyheten!

KJØP NÅ