Love Eyewear Award 2024

Nominert til Love Eyewear Awards 2024

Spennende nyheter: Vi er nominert til Love Eyewear Awards 2024!

Vi er utrolig glade for å meddele at vi er nominert til Love Eyewear Awards 2024, en prestisjefylt utmerkelse! Denne æren er en del av 100% Optical, den største optikk-messen i Storbritannia, noe som betyr enormt mye for oss.

Love Eyewear Awards hyller innovativt og kreativt brilledesign, og å være blant de nominerte er et tydelig bevis på vårt teams harde arbeid og engasjement. Vår dedikasjon til å skape eksepsjonelle briller har alltid stått i sentrum for vår virksomhet, og denne anerkjennelsen føles svært givende.

Vi er også beæret over muligheten til å presentere vårt nominerte produkt under arrangementet. Dette markerer ikke bare en betydelig prestasjon for oss, men også for alle våre kunder som har støttet oss på vår reise.

Vi ønsker å invitere dere til å feire denne viktige milepælen sammen med oss. Prisutdelingen finner sted på åpningskvelden av messen, den 24. februar klokken 17.00. Vi ser frem til å dele dette spesielle øyeblikket med mange av dere.

En stor takk til alle som har støttet oss. Uten dere ville dette ikke vært mulig. Ønsk oss lykke til i den avsluttende runden!

Hold dere oppdatert for flere nyheter, og husk å følge med på arrangementet i sosiale medier: @100Optical og #LoveEyewearAwards.

Back to blog