Small boy with Mokki Click & Change-sunglasses

Click & Change for barns øyehelse

Solbriller som beskytter barns øyne året rundt

Vi bruker solbriller for å beskytte oss mot UV-stråler og blått lys. Det er det full enighet om. Men det er desto viktigere å beskytte barns øyne fordi deres netthinner enda ikke er fullt utviklet. Fremdeles unnlater mange foreldre å bruke solbriller på sine minste barn, sier Mokki-grunnlegger Moshe Ohana.

Ohana er CEO og produktutvikler hos den norske brilleprodusenten Mokki, og han mener mange foreldre opplever utfordringer med solbriller som fort blir ødelagt eller ikke blir brukt fordi barna opplever dem som ubehagelige. På denne måten blir det dyrt å kjøpe nye par barnesolbriller flere ganger i året. Mokki Eyewear har løst denne utfordringen, med sitt nye og praktiske produkt. Og dette uten at produktet er spesielt dyrt.  


Solbriller for aktive småbarn

Click & Change-solbrillene har vunnet designpriser, og blitt kåret til beste produkt for baby og barn hos German Design Awards 2020 og Oslo Prestige Awards 2020. Produktet har også blitt nominert til German Innovation Awards 2020, Visionplus Awards 2020, Baby Product of the Year Sverige 2020 og Kind + Jungend Innovation 2018. I pakken får du to par solbriller med fleksible stenger og et mykt, elastisk hodebånd. I tillegg til annet ekstra utstyr som rengjøringsklut med en søt dyrefigur, slik at barna kan lære å rengjøre brillene selv.

En av solbrillene er til daglig bruk, og filtrerer ut 93 prosent av alt synlig blått høyenergilys. Dette gir best mulig optisk klarhet og gir en mer nøyaktig og levende opplevelse av farger for barnet. Det andre brilleglasset er polarisert og egnet for steder som overskrider normale refleksjonsverdier, som vann og snø. Begge brillene beskytter 100 prosent mot det skadelige UV-lyset og er i tillegg vannavvisende og ripebestandige.

De minste barna bør ikke bruke polariserte briller hele dagen. Men for å oppnå best mulig beskyttelse, tilbyr vi en pakke hvor du enkelt kan bytte mellom ulike brilleglass. En til daglig bruk og en til ekstra sterkt lys i områder med refleksjoner, for eksempel på stranden eller på snø.
CEO – Moshe Ohana

Ergonomisk og fleksibel

Click & Change-solbrillene er ekstremt lette og har ergonomiske rammer med myke neseputer i gummi som hjelper barna til å glemme at brillene er på. Click & Change er også ekstra holdbare for å tåle lek og grov bruk. Brillestengene er rett og slett u-knuselige. Det er også mulig å skifte ut glassene hos din optiker hvis barnet trenger solbriller med styrke. Databriller for skjermbeskyttelse er mulig å kjøpe separat. Click & Change er utviklet for barn mellom 0-5 år.

OM MOKKI

Mokki er et av Skandinavias ledende brillemerker. Selskapet ble etablert i 1987 og leverer briller til fornøyde kunder via butikker og kjeder i flere land. Brillene er designet i Oslo og produsert i håndplukkede fabrikker over hele verden, med de høyeste kvalitetskrav. 

Denne artikkelen var et utdrag fra TEF magazine.

Back to blog