Girl wearing Mokki Click & Change and eating ice cream

Når kun det beste er godt nok!

Oppdag Click & Change for barn 0-5 år

Foreldre ønsker det beste for sine barn. Vi velger derfor sunn mat til barna våre, klær laget av de beste materialene, og vi velger leker som bidrar til deres utvikling. Men la oss ikke glemme et annet viktig aspekt som er svært viktig for barns helse: å beskytte øynene mot skadelig UV-stråling. Et klokt valg av solbriller er nøkkelen til å beskytte øynene til barna våre - spesielt de som går i barnehage eller er førskolebarn, og som ennå ikke har utviklet øynene godt nok til å takle UV-stråling.

Mokki Click & Change solbriller 0-5 år - hva gjør dem unike?

Den internasjonalt anerkjente Mokki-merkevaren har i over 30 år skapt førsteklasses premium-briller som tar vare på barnas syn, i samarbeid med foreldre. Hva skiller barnesolbriller fra den norske Mokki-merkevaren? Høy kvalitet og sikkerhet på materialer, overholdelse av strenge standarder og briller utviklet i samarbeid med toppmerket Mitsubishi er bare begynnelsen på fordelene som vil gjøre det til et klokt valg når det gjelder å beskytte barnets syn.

Click & Change forklaringsbilde

Hva er det patenterte Click & Change-systemet?

Click & Change er et revolusjonerende, enkelt og sikkert monteringssystem som gjør Mokki-brillene unike. Brillene som følger med settet kan enkelt kobles til stengene eller hodereimen med et klikk. Du kan også utstyre brillene med sidebeskyttere som er nyttige i forhold med mye sol og dermed høyere stråling.

Festesystemet inneholder ikke små deler som skruer, slik at det kan brukes av små barn, og foreldre trenger ikke bekymre seg for barnas helse. Du kan kombinere briller fra settet med separat tilbehør i andre farger og skape dine favorittkombinasjoner. Click & Change - det er så enkelt!

Fleksible, lette og komfortable solbriller

For at barnet skal ønske å bruke klær eller sko, må løsningene være tilpasset barnas behov. Det gjelder også for briller! Derfor veier de ekstremt lette Mokki-stengene bare 1,5 gram! Et spesielt system, som minner litt om ledd på en buss, gjør det mulig å bøye stengene uten fare for brudd, slik at barnet selv kan ta på seg brillene og føle en følelse av selvstendighet. Samtidig trenger ikke foreldrene å bekymre seg for å ødelegge stengene ved å bøye dem for mye. For optimal komfort er nesedelen laget med dobbelstøpingsteknologi for å være myk og ikke trykke.

Brilleglass utviklet av Mitsubishi-merket

Mitsubishi er et merke som har vært ledende på optisk marked i flere tiår. Glassene i Mokki-brillene utviklet av dette japanske merket har en garantert UV400-filter, noe som er viktig for beskyttelse av synet vårt. Mitsubishi-glass er også av utmerket kvalitet, ripebestandige, optisk klasse 1 og fargetonekategori 4. Noen av brillene som følger med Click & Change-settene for 0-2 år og 2-5 år har også polarisering: Active Outdoor-brillene vil vise seg nyttige under utflukter utenfor byen, mens Urban Everyday-brillene passer til daglig bruk.

Gutt med svarte Mokki Click & Change Solbriller

Solbriller tilpasset barnets ansikt

Ergonomi bør absolutt nevnes som en fordel med Mokki-brillene. Riktig tilpassede, avrundede brilleinnfatninger er tilpasset barns ansiktsanatomi for å gi best mulig passform og effektiv beskyttelse av synet. Settet inkluderer også sidebeskyttere som passer perfekt til vinterforhold (fjell, snø) og varmere dager (strand, fjell).

Hvorfor er UV-stråling farlig for barns syn?

UV-stråling er skadelig for øynene av flere grunner. Direkte eksponering for sterke UV-stråler kan føre til forbrenning av hornhinnen og bindehinnen, irritasjon eller betennelse i øyet. Langvarig eksponering for UV-stråling kan også bidra til utvikling av grå stær, skade på netthinnen og økt risiko for øyesykdommer. Derfor er det så viktig å bruke solbriller med tilstrekkelig UV-beskyttelse for å skjerme øynene mot solens skadelige stråler.

Hvorfor velge Mokki solbriller for barn?

Når barnet vårt vil sykle, bruke sparkesykkel eller skateboard, husker vi alltid på hjelmen for å ivareta sikkerheten. Under utendørsaktiviteter bør vi ha samme tankegang når det gjelder solbriller: tross alt er synet en av våre viktigste sanser, så vi bør absolutt ta vare på det. Vi må huske at små barn under 5 år har øyne som fortsatt utvikler seg og som ikke er i stand til å beskytte seg effektivt mot UV-stråling. Derfor er det verdt å satse på Mokki, fordi det tilbyr en komplett løsning: et helt sett som tar vare på barnas syn. Dette merket kombinerer høy kvalitet, komfortable løsninger spesielt laget for barn og norsk design.

Back to blog