Our Quality Sunglasses

Hvordan produseres de beste solbrillene?

Mange spør om hva det er som gjør en solbrille best i test? Vårt svar er at det er to ting som må være på plass i en perfekt solbrille. Det ene er godt design i kvalitetsmaterialer, det andre er riktig solbeskyttelse for øynene. Hos oss er dette alltid i fokus når vi designer Mokki solbriller.

 

 

SOLBRILLER FOR VOKSNE

Først og fremst har alle våre solbriller UV400-beskyttelse. Dette gjør at du trygt kan nyte solen uten å bekymre deg for å få skade på øynene. Vi skjønner likevel at ikke alle kjøper solbriller på bakgrunn av beskyttelse. Solbriller er også et tilbehør, og burde se bra ut! Vi er derfor opptatt av design på våre briller og har vunnet flere designpriser. Ved å kutte flere ledd i produksjonsprosessen kutter vi kostnader som gjør det mulig å tilby kvalitetsbriller til en rimelig pris. Vi gjennomfører alltid solbrilletester for å sikre at brillene holder den høye kvaliteten og beskyttelsen du og dine fortjener. Denne beskyttelsen er essensiell for deg, og kanskje enda viktigere for dine barn.

 

 

RIKTIG SOLBRILLER FOR BARN OG BABY

Hos Mokki fokuserer vi ikke bare på de beste solbrillene for voksne, men også for de små. Vi spesialiserer oss på barneprodukter, og har flere solbriller til barn og solbriller til spedbarn. Fokus på øyehelse er viktig når du velger solbriller til baby og barn. Derfor kan vi forsikre deg om at alle våre solbriller vil gi den optimale solbeskyttelsen. Mokki Click & Change har faktisk også blitt belønnet med både den tyske designprisen (German Design Award) og den tyske innovasjonsprisen (German Innovation Award) og er med dette best i test på solbriller til barn. Det er vi veldig stolte av! Du kan lese mer om hvorfor her.

 

 

Hos Mokki streber vi alltid etter å være best i test, og skal fortsette å utvikle de beste solbrillene for deg og dine. Hvilke solbriller du burde kjøpe er opp til deg, men vi bistår gjerne med tips og råd om hvilke solbriller som kan passe i vår brilleguide.

Back to blog