07/06/2021
Prisvinnende solbriller til barn

Sommeren har endelig kommet og solen skinner sterkt, dette betyr også et økt behov for solbriller til barn. Godt er det at flere og flere er blitt oppmerksomme på farene ved UV-stråling, og at de derfor ønsker at solbrillene skal beskytte godt og riktig, i tillegg til å ha et fint design. Dette gjelder også i aller høyeste grad foreldre, som ønsker at barna deres skal være riktig beskyttet fra farlig UV-stråling.

Prisvinnende design

I 2020 lanserte derfor Mokki et helt nytt prisvinnende solbrillekonsept for barn mellom 0-5 år; Mokki Click & Change. En solbrille-serie med fleksible og uknuselige briller til aktive barn, som kan brukes året rundt, med en helt unik passform.

Den unike satsningen på riktige solbriller til barn har blitt internasjonalt anerkjent, og Mokki har vunnet flere priser for Mokki Click & Change. Blant disse den prestisjetunge Red Dot-prisen og German Innovation Award

Gutt med mokki click & change solbriller

Mokki Click & Change er norsk design i øverste klasse, og er skapt for nordiske forhold. Brillene er designet til å egne seg både til røffe sportsaktiviteter som for eksempel utforkjøring på ski, som til rolige dager på stranden. Mokki Click & Change er et etterlengtet produkt i det norske markedet og garanterer en god øyehelse, kombinert med funksjonalitet, til både barn og baby. 

Solbrillene er også RX-fitted som betyr at optikere lett kan skifte ut glassene om barna har behov for brilleglass med styrke. Brillene er rett og slett designet til å møte enhver utfordring.

News