Om oss
Om Mokki Eyewear

Om Mokki

Mokki er en av de ledende leverandørene av briller i Skandinavia. Mokki har de siste 30 årene spesialisert seg på dette miljøet, og har rukket å bli et ledende og trygt solbrillemerke med fokus på kvalitet og sikkerhet. Bruk vår brilleguide for å finne din perfekte brille, eller les videre for å lære mer om Mokki Eyewear:

 

Riktig solbeskyttelse for barn

I 2020 lanserte vi Mokki Click & Change som et revolusjonerende produktsystem for barns øyehelse. Systemet har rukket å bli annerkjent med flere internasjonale priser og er blitt omtalt over hele verden. Trygg solbeskyttelse for de aller minste har lenge vært nedprioritert og det finnes derfor dessverre ikke mange gode alternativer. Med vårt norsk-utviklede solbrillesystem tilbyr vi beskyttelse for alle tenkelige situasjoner og aktiviteter. Slik kan du være trygg på at ditt barns øyne er godt beskyttet mot farlige solstråler.

om mokki eyewear barn med mokki click & change og far

Våre briller

 

Brillene designes på hovedkontoret i Oslo. Vi er kresne når det kommer til kvalitet, derfor velger vi kun å samarbeide utvalgte fabrikker, uansett hvor de befinner seg i verden. Japan er kjent for sin kvalitet på brilleglass, og derfor samarbeider vi med den beste fabrikken der nede. Det samme gjelder alle delene som utgjør brillene du kjøper av oss.

Det siste året har vi satset på Mokki Click & Change-systemet; et innovativt solbrillesystem for barn. Dette systemet har allerede blitt nominert til flere priser og har vunnet den tyske designprisen German Design Award samt Oslo Prestige Awards. I Norge utsettes vi for skadelige UV-stråler hele året. Om sommeren er vi utsatt hele døgnet og om vinteren reflekterer snøen de farlige solstrålene fra flere vinkler. Mokki Click & Change-systemet er designet for nettopp disse forholdene og beskytter våre barn i alle situasjoner og miljøer. Les mer om dette innovative solbrillesystemet for barn her.